DİYARBAKIR / BAĞLAR - Sarıdallı Henkel İlkokulu

Okulumuz Anasınıfı Öğrencilerinin Turşu Kurma Etkinliği

Ekm

Çocuk Trafik Eğitim Parkları ziyaretimizde tüm kurum ve kişilere teşekkür ederiz.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI DEPREM, YANGIN ve TAHLİYE TATBİKATIMIZI YAPTIK

Ekm

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Kitap Diyarbakır Projesi" kapsamında uygulanan her gün 1(bir) ders saati kitap okuma etkinlikleri ile ilgili okulumuz tarafından yapılan çalışmalar.

Okulumuz Anasınıfı'nın Avrupa Kod Haftası etkinliği

Okulumuz 1/A sınıfı Avrupa Kod Haftası etkinliği

Haz

"Kitap Diyarbakır Projesi kapsamında Masal Öğretmenlerimiz köy okullarımızla buluşuyor."

İl Milli Eğitim müdürlüğümüzce yürütülen "Kitap Diyarbakır" projesinin bugünkü durağı Bağlar ilçesi Sarıdallı Henkel İlkokuluydu. İhtiyaç sahibi köy okulları için temin edilen kitaplar okul kütüphanesine teslim edildi. Programda masal öğretmenlerimiz Anadolu Masalları'nı anlattı. Ardından çocuk oyunları oynatıldı, şarkılarla vakit geçirdi.

Emeği geçen bütün öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

Sarıdallı Henkel İlkokulu olarak; işbirliği yapmak, proje geliştirmek ve projeleri paylaşmak amacıyla eTwinning  Projesine katılmış bulunmaktayız.

Okulumuzda görev yapan sınıf öğretmeni Hediye ÜSTÜNDAŞ öğretmenimiz öncülüğünde okul olarak "Öğrenciler Dünyaca Ünlü Masalları Yeniden Yazıyor" projesine katıldık.

Proje kapsamında; Cindirella, Pinokyo, Rapunzel vb. dünyaca ünlü masalların değiştirilmesi ve canlandırılması var.

Mrt

2022 Yılı Eş Zamanlı Tahliye Tatbikatı

Okulumuz Sıfır Atık Belgesini almıştır.

Bağlantı linki aşağıdadır.